Bugün - 16 Nisan 2024 Salı
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

Localar taraftara ücretsiz!

İçel İdman Yurdu’nun belirlediği loca fiyatlarına taraftarlardan tepki gelmesi üzerine kulüp yönetimi geri adım attı. Konuyla ilgili konuşan Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Zaten bizim maçlarımızda localarımızın yüzde 50’sini taraftarlarımız için açıyoruz. Son olarak bunu Payasspor maçında yaptık. Ziraat Türkiye Kupası maçında taraftarlarımız locaları ücretsiz kullandı ve bundan sonra da kullanmaya devam edecek” dedi.

Spor Haberi - 28 Ekim 2020 Çarşamba - 11:57
İçel İdman Yurdu’nun belirlediği loca fiyatlarına taraftarlardan tepki gelmesi üzerine kulüp yönetimi geri adım attı. Konuyla ilgili konuşan Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Zaten bizim maçlarımızda localarımızın yüzde 50’sini taraftarlarımız için açıyoruz. Son olarak bunu Payasspor maçında yaptık. Ziraat Türkiye Kupası maçında taraftarlarımız locaları ücretsiz kullandı ve bundan sonra da kullanmaya devam edecek” dedi.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu’nda kulüp yönetimi geçtiğimiz loca fiyatlarını belirlemiş ve açıklanan fiyatlar taraftarın tepkisine neden olmuştu.  Yüzde 50 kapasiteyle seyircinin alınabileceği localara, İçel İdman Yurdu yönetimi 30 bin TL ila 60 bin TL arasında fiyat belirlemiş ayrıca yapılan açıklamada tek maç olarak locaların taraftara açılacağı fiyatının ise; bin TL ila 2 bin 400 TL olarak açıklamıştı. Fiyatlara sosyal medya üzerinden tepki gösteren taraftarlar konuya açıklık getirilmesini istemişti.

“TARAFTARSIZ FUTBOL OLMAZ”

SUN RTV’de yayınlanan ‘Spor Panorama’ programına telefonla bağlanıp Mehmet Uysal ile Mustafa Karabulut’un sorularını yanıtlayan Saltık, “Federasyonun belirlediği bir fiyat yok aslında. Zaten bizim maçlarımızda localarımızın yüzde 50’sini taraftarlarımız için açıyoruz. Son olarak bunu Payasspor maçında yaptık. Ziraat Türkiye Kupası maçında taraftarlarımız locaları ücretsiz kullandı ve bundan sonra da kullanmaya devam edecek. İmkanlarımız dahilinde biz bunu gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz. Diğer belirlenen loca fiyatları ise iş dünyasına yöneliktir. Temsili bir rakam belirledik ve Mersin iş dünyasından da destek bekliyoruz. Tekrar ediyorum taraftarlarımız locaları ücretsiz kullanmaya devam edecek. Taraftarsız futbol olmaz. Kenetlenip hep birlikte 2. Lige çıkacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“DOSTLUK KAZANSIN”

Türkiye Kupası 3. Turunda karşılaşacakları Tarsus İdman Yurdu maçıyla ilgili de konuşan Saltık, “Dostluk içerisinde geçmesini diliyorum. 2 takım da Mersin’in değeridir. Hak eden kazansın diyorum. Kazanmak için sahaya çıkıp elimizden geleni yapıp turu geçmek istiyoruz. Tarsus İdman Yurdu Ergün Penbe yönetiminde gayet başarılı bir takım. Şuana kadar 2 tur geçmemize rağmen herhangi bir gelir elde edemedik. Zaten TFF’den de bir şey anlamadık. Sözde 3. Lige ayak bastı parası vereceklerdi ancak şuana kadar aldığımız sadece 130 bin TL var. Ne olduğunu da bilmiyoruz. 2. Ve 3. Lig takımları olarak TFF Başkanı Nihat Özdemir ile bir görüşme gerçekleştirdik. Gelirler konusundaki şikayetlerimizi dile getirdik. Kulüpler maddi olarak zor durumda. Bir sonraki adımda da Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmek istiyoruz. 106 kulüp olarak Sayın Cumhurbaşkanımızdan destek talebinde bulunup gelirlerimizin arttırılması konusunda yardım isteyeceğiz” dedi.

“TAKIMIN PERFORMANSINDAN MEMNUN DEĞİLİM”

Takımın şuandaki performansından memnun olmadığının altını çizen Saltık, “Maalesef sahada istediğimiz futbolu sergileyemiyoruz. Ara ara hocamızla da konuyu konuşuyoruz. Takım ruhunu henüz sahaya yansıtamadık. Eksiklerimiz var. Bunu da biran önce gidermek istiyoruz. Memnun muyum hayır değilim. Ancak takımda eksikler var. Onların da takıma katılmasıyla tıpkı Payas maçında olduğu gibi hem göze hoş gelen bir futbol sergileyip hem de farklı kazanmak istiyoruz. Seyir olarak keyif vermek istiyoruz. 8 günlük ara takıma da iyi geldi diye düşünüyorum. Her ne olursa olsun ben yine futbolcularımdan ve teknik heyetten gelecek adına umutluyum” şeklinde konuştu. 

 
Anahtar Kelimeler:İçel, İdman, Yurdu’nun, belirlediği, loca, fiyatlarına, taraftarlardan, tepki, g,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Spor Haberleri
Kutlu’dan MHP lideri Bahçeli’ye ziyaret
ADANA 1954 FK’DA SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE ELEK GETİRİLDİ
Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı

Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı
Inter Academy, Karadeniz’e açıldı
Mehmet Yüce’den kınama: “Şampiyonluğumuza gölge düşürülmüştür!”
ŞEYTAN ŞİLE’YE PATLADI!
Şeytan kritik virajda!
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Diğer Başlıklar

Trafik levhaları açıklamalı paylaşılarak anlamlı bir proje imza atıldı
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Milletvekili Uysal: “Toroslar'da sandıkları patlatacağız”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 0,92ms