Bugün - 28 Nisan 2024 Pazar
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

Mersin İdman Yurdu'na çirkin saldırı

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Mersin İdman Yurdu'na Nevşehir'de çirkin saldırı... 25. Hafta maçında deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelen Mersin İdman Yurdu rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Ancak maç öncesi çıkan olaylar skorun ve futbolun önüne geçti. Protokol tribününde Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve yöneticilere saldırıda bulunuldu. Güvenlik önlemlerinin yetersiz kaldığı saldırının ardından Saltık ve yöneticiler maçı Kırmızı Şeytanlar ile birlikte tribünde takip etti.

Spor Haberi - 27 Mart 2023 Pazartesi - 13:22
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Mersin İdman Yurdu'na Nevşehir'de çirkin saldırı... 25. Hafta maçında deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelen Mersin İdman Yurdu rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Ancak maç öncesi çıkan olaylar skorun ve futbolun önüne geçti. Protokol tribününde  Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve yöneticilere saldırıda bulunuldu. Güvenlik önlemlerinin yetersiz kaldığı saldırının ardından Saltık ve yöneticiler maçı Kırmızı Şeytanlar ile birlikte tribünde takip etti.
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

TFF 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu oynanan Nevşehir Belediyespor-Mersin İdman Yurdu maçında istenmeyen olaylar yaşandı. Gazi Stadı’nda oynanan maçta protokol tribünündeki kavga damga vurdu. Edinilen bilgiye göre; maçın başlamasına çok az bir zaman kalırken protokolde tartışma kavgaya dönüştü. Taraflar arasında arbede yaşanırken yumruklar havada uçuştu. İddiaya göre Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık’a protokol tribününde Nevşehirli bir yönetici küfür etti. Küfrün ardından yumruklar havada uçuştu. Nevşehirli yöneticiler ve Mersinli yöneticilere saldırdı. Protokol tribününde yaşanan gerginlik sonrası çıkan tartışmalar sebebiyle maç yaklaşık 20 dakika geç başladı.  Mersin İdman Yurdu yöneticileri daha sonra emniyet güçlerince deplasman tribününe götürüldü. Mersin İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık ve yöneticiler maçı Şeytanlar Grubu’yla birlikte izledi. 20 Dakika geç başlayan mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

MERSİN KAMUYOUNDAN SALDIRIYA TEPKİ YAĞDI

Öte yandan Nevşehir’de Mersin İdman Yurdu kulüp Başkanı Metin Saltık ve yöneticilere yapılan saldırı Mersin kamuoyundan büyük tepki gördü. Konuyla ilgili bir açıklama yaparak saldırıyı kınayan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, “Nevşehir’de Nevşehir Belediye Spor maçı esnasında Yönetim Kurulu ile birlikte saldırıya uğrayan Yeni Mersin İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve futbolun birleştirici ruhuna aykırı bu tür davranışları kınıyoruz” ifadelerini kullandı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan da sporda şiddete karşı olduklarının altını çizerek, “Sporda şiddete hayır diyoruz. Kendini bilmez insanların, sorumsuz tavırlarla, medenice maç izlemeye gelenleri kışkırtıp olay çıkarmasına izin verilmemeli. Nevşehir’de Protokol Tribününde MİY Yöneticilerine yapılan çirkin davranışları kınıyorum. Sağduyulu davranan MİY Yöneticilerine teşekkür ediyor, geçmiş olsun diyorum” dedi. Erdemli Limonspor ve Mut İdman Yurdu yöneticileri de yapılana saldırıyı kınadı.

MERSİN İDMAN YURDU 6 PUAN FARKLA LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Öte yandan TFF 3.Lig 1. Grup’ta 25. hafta karşılaşmaları oynanan maçlarla tamamlandı. 21 Golün atıldığı TFF 3.Lig 1. Grup 25. haftasında oynanan maçlarda lider Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Zirve takibini sürdüren Karaköprü Belediyesi de kendi evinde Yomraspor ile 1-1 kaldı. Play of mücadelesi veren Kütahyaspor Elazığspor'u deplamanda 1-0 geçerek ligde ikinci sıraya yerleşti. 52 Orduspor deplasmanda Derincespor ile 1-1 berabere kaldı. Eskişehirspor ise kendi evinde 5 ay sonra 1954 Kelkit Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek kazandı. En yakın rakibi Kütahya Belediyespor önünde 6 puan farkla liderliğini sürdüren temsilcimiz Mersin İdman Yurdu önümüzdeki hafta evinde Belediye Derincespor’u konuk edecek. 

 
Anahtar Kelimeler:TFF, 3, Lig, 1, Grupta, mücadele, eden, Mersin, İdman, Yurduna, Nevşehirde, çirk,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Spor Haberleri
Kutlu’dan MHP lideri Bahçeli’ye ziyaret
ADANA 1954 FK’DA SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE ELEK GETİRİLDİ
Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı

Inter Antrenörü Stefano Co, Erdemli ’de antrenmana katıldı
Inter Academy, Karadeniz’e açıldı
Mehmet Yüce’den kınama: “Şampiyonluğumuza gölge düşürülmüştür!”
ŞEYTAN ŞİLE’YE PATLADI!
Şeytan kritik virajda!
Diğer Başlıklar

Miniklerden coşkulu 23 Nisan kutlaması
Trafik levhaları açıklamalı paylaşılarak anlamlı bir proje imza atıldı
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 1,03ms