Bugün - 30 Nisan 2024 Salı
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

AK PARTİLİ VEKİL ADAYI SÖYLEMEZ'E BABA OCAĞI GÜLNAR'DAN TAM DESTEK

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti Mersin Milletvekili Adayı yörük kızı Avukat Havva Sibel Söylemez, baba ocağı Gülnar'dan hemşehrilerine seslenerek, "Mersin'imizin, Gülnar'ımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Ben sizin kızınızım. Bu topraklar da doğdum, bu topraklarda büyüdüm. Siz bana sahip çıkın, bende meclis kürsüsünde memleketimin ihtiyaçlarını gür bir sesle söyleyebileyim" dedi.

Siyaset Haberi - 19 Nisan 2023 Çarşamba - 15:38
28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti Mersin Milletvekili Adayı yörük kızı Avukat Havva Sibel Söylemez, baba ocağı Gülnar'dan hemşehrilerine seslenerek,
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti Mersin Milletvekili aday listesinde üçüncü sırada yer alan Avukat Havva Sibel Söylemez seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gülnar'ın kızı AK Parti Adayı Söylemez, seçim çalışmalarına memleketi Gülnar'dan devam etti. Ak Parti Mersin İl Başkan Vekili Ramazan Tüzün, AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Tevfik Kalenci, mahalle muhtarları ve partililerle Gülnar'da Demirözü, Örenpınar, Kuskan, Köseçobanlı, Bardat, Kayrak mahallelerini ziyaret eden Söylemez, vatandaşların taleplerinlerini dinleyip, mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etti. Yörük kızı Söylemez, iftarını ise Gülnarlı Mahalle Muhtarları ile açtı.
"ÜLKEMİZE HİZMETİ KESİNTİSİZ SÜRDÜRECEĞİZ"
Baba ocağında hemşehrilerine seslenen Söylemez, şöyle konuştu:
"Ben sizin kızınızım. Bu topraklar doğdum, bu topraklarda büyüdüm. Siz bana sahip çıkın, bende meclis kürsüsünde memleketimin ihtiyaçlarını gür bir sesle söyleyebileyim. Yüzyılın seçimini gerçekleştireceğimiz 14 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı amasız, fakatsız, lakinsiz ilk turda seçip, ülkemize hizmetimizi kesintisiz sürdüreceğiz. Bakın bugün Cumhurbaşkanımızın kaybetmesini isteyen kesim asla ve asla bu Türkiye'nin iyiliğini düşünmeyen bir topluluktur. Daha önce yapılamaz denilen bir çok hizmeti hayata geçiren iktidarımız Cumhuriyetimizin 100. yıl vizyonuyla çalışmalarını sürdürecek. Ülkemiz TOOG'u ile, SİHA'sı ile, İHA'sı ile, HÜRJET'i ile her şeye rağmen büyümeye devam edecek.
"14 MAYIS ÜLKEMİZ İÇİN BEKA SEÇİMİ"
14 Mayıs seçimi bizim için bir beka seçimi. Ülkemizin geleceği için gerçekten çok önemli bir seçim. Çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir seçim. Çok şükür başımızda çok güçlü bir lider var. Ülke olarak pandemi, deprem gibi bir çok felaketi atlattık. Depremden etkilen yapıları 1 yıl içerisinde yeniden inşaa edecek güçte bir Cumhurbaşkanımız var. Çok güçlü bir ülkeyiz. Tüm bu felaketleri Sayın Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde çok iyi bir şekilde atlattık. Milletimizin, ülkemizin kazanımları var. Gerçekten çok güçlü bir ülkeyiz. Allah Sayın Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Ben 14 Mayıs'ta öncelikle Cumhurbaşkanımız, hem de kendim için çok güçlü bir destek istiyorum. İnşallah hep beraber, Gülnar'dan çok güçlü bir oyla Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar 13. Cumhurbaşkanı seçeceğiz.
"TELEFONUM 24 SAAT AÇIK OLACAK"
Ben sizlerden biriyim. Mersin'in, Gülnar'ın kızıyım. Mersin'de Avukatlık yapıyorum. Mersin'de uzun yıllar partime hizmet ettim. Mersin'imizin, Gülnar'ımızın, mahallelerimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu memleketin, bu ilçenin suyunu içiyorum. Sizin içinizden bir insanım. Bir yörük kızıyım. Sizin bir kızınızım. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle 2. bölgeden aday gösterildim. 2. bölgeden seçilebilecek sırada bir tek vekil adayı ben varım. İnşallah meclise gittiğim zaman hepinizin emrinde olacağım. Telefonum 24 saat açık olacak. Muhtarlarımızla sürekli istişare halinde olacağız. Bir ayağım her zaman burada olacak. Sorunlarımızı yerinde, birinci ağızdan dinleyeceğim. Gerek muhtarımız kanalıyla, gerek sizler bireysel olarak bana tüm taleplerinizi iletebilirsiniz."

 
Anahtar Kelimeler:28, Dönem, Milletvekili, seçimlerinde, AK, Parti, Mersin, Milletvekili, Adayı, y,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Siyaset Haberleri
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Milletvekili Uysal: “Toroslar'da sandıkları patlatacağız”

Milletvekili Uysal: “Toroslar'da sandıkları patlatacağız”
Öz: “5 başlık altında 33 projemiz hazır, Toroslar için geliyoruz”
Toroslar’da Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı
“Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Mersinimizi ziyareti Cumhur İttifakı’nın gücüne güç katmıştır”
MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz: “Birlikte yönetmeye talibiz”
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Diğer Başlıklar

Miniklerden coşkulu 23 Nisan kutlaması
Trafik levhaları açıklamalı paylaşılarak anlamlı bir proje imza atıldı
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 1,18ms