Bugün - 30 Nisan 2024 Salı
Mersin 28°°C
Anasayfa
Hakkımızda
Künyemiz
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Yeni Üye
Gündem Siyaset Asayiş Sağlık Ekonomi Kültür Sanat Eğitim Yaşam Spor Turizm Teknoloji Diğer »
Haber Detayları

Kıratlı, "Birilerinin ayaklar altına aldığı seccadede, biz 14 Mayıs'ta şükür namazı kılacağız"

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, Mersinli hemşehrilerinin de desteği ile yeniden iktidara geleceklerini belirterek, "Karşımızda milletin değerlerinden uzak, vatana ihanet edecek '100 yıllık Cumhuriyeti değiştireceğiz' diyen PKK terör örgütü yandaşlarıyla ortak olan bir oluşum var. Bunlara cevabı 14 Mayıs'ta milletimiz verecek ve birilerinin ayaklar altına aldığı o seccadede biz şükür namazı kılacağız" dedi.

Gündem Haberi - 24 Nisan 2023 Pazartesi - 10:07
AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, Mersinli hemşehrilerinin de desteği ile yeniden iktidara geleceklerini belirterek,
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...

Mersin'den 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı gösterilen Ali Kıratlı, bayramlaşma buluşmaları kapsamında Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Emin Genç, meclis üyeleri, Akdeniz İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleriyle kırsal mahallelere gitti. Kıratlı sırasıyla Demirhisar, Kürkçü, Aşağı Burhan, Yukarı Burhan, Yanpar, Parmakkurdu, Puğkaracadağ, Hebilli ve Esenli Mahallelerinde muhtarlar ve mahalle sakinleriyle bayramlaştı. Kıratlı, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmalarda kendinden bahsederek, Yörük olduğunu ve bununla da gurur duyduğunu aktardı. Kıratlı, "Mezitli'nin Bozön köyündenim. Orada doğdum, orada büyüdüm. Çiftçi, iş insanı, iş adamıyım. Yaklaşık 43 yıldır baba mesleği galericilik yapıyorum. Babamdan kaldı bu meslek bize. Yine aynı zamanda Mersin'imizin en güçlü sivil toplum kuruluşu olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odamızın hem meclis üyeliğini yapıyorum hem de meclis başkan vekilliği görevini yürütüyorum. Anası, atası, ötesi, dedesi, berisi hepsi Yörük olan; bir ucu Bozön, bir ucu da Tepeköy Sarılar’dan olan bu yerdenim ve Yörüklüğümle de gurur duyuyorum. Çünkü Yörükler bu memleketin sigortasıdır" dedi. Kıratlı konuşmalarında millet ittifakına da sert sözlerle yüklendi.

"MİLLETİN DEĞERLERİNDEN UZAK ZİHNİYET Mİ BU ÜLKEYİ YÖNETECEK?"

Millet ittifakının Mersin'de ve Türkiye genelinde birinci parti olduklarını ve seçimi kazanacaklarını iddia ettiğini ama bunun karşılığının olmadığını anlatan Ali Kıratlı, "21 yıldır hamdolsun birliğin, beraberliğin, kardeşliğin teminatı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizi yönetmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Mersin'in öz evlatlarını listeye koydu ve sizlere hizmet noktasında bize, 'çalışın' dedi. Biz de, Cumhurbaşkanımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız" diye konuştu. "Millet ittifakı Mersin'de birinci çıkacaklarını ve Türkiye genelinde de seçimi kazanacaklarını söylüyorlar ve bunu da yaptırdıkları anketlere bağlıyorlar. Biz, neler döndüğünü çok iyi biliyoruz" diyen Kıratlı, "SGK'yı batırmış olan biri ile koltuk, bakanlık kavgasına tutuşan zihniyet mi bu ülkeyi yönetecek? Milletin değerlerinden uzak olanlar mı bu ülkeyi yönetecek?  '100 yıllık Cumhuriyeti değiştireceğiz' diyen PKK terör örgütü yandaşlarıyla ortak hareket edenler mi bu ülkeyi yönetecek? Biz, bunlara cevabı 14 Mayıs'ta vereceğiz ve birilerinin ayaklar altına aldığı o seccadede şükür namazı kılacağız" şeklinde konuştu.

"ŞEHİR HASTANELERİNE NE GEREK VAR DEDİLER"

Konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapılan hizmetlerin saymakla bitmeyeceğini dile getiren Ali Kıratlı, hastane örneği ile yerli üretimlerden örnekler vererek şunları kaydetti:

“Şimdi geçmiş dönem devlet hastanelerimizi bir düşünün. Onar yataklı, ranza sistemli, refakatçinin oturacağı, uyuyacağı yer yoktu. 2, 3 kişi gitmek gerekirdi. Niye? Kayıt sırası, ilaç sırası vs için. İnsan, insan olduğundan utanır. Bunları biz yaşadık. Şimdi belki şaka gibi ama çabuk unutuyoruz bunları. Şimdi ise o, 'ne gerek var' denilen şehir hastaneleri var. Bir kere devlet yönetmek vizyon işidir. Günümüzü değil, önümüzdeki yirmi yılı, elli yılı planlama işidir. Öyle herkes yapamaz bu işleri. Hele hele zamanında SGK'yı batıranlar hiç yapamaz. Şimdi şehir hastanemize gidiyoruz. Maddi durumunuz iyi de olsa kötü de olsa. Bakın donanımlı, çok güzel hastaneler var bu memlekette artık. Ben gittiğimde gururlanıyorum. Niye? Randevu alıyoruz veya randevusuz gidiyoruz. Bir şekilde acilden giriyoruz. Yatış verecekler belki, çıkıyoruz kata bir tane danışman veriyorlar size. Odanıza kadar götürüyorlar, yatıyorsunuz. Karşınızda evimizde olmayan bir televizyon, ışıl ışıl duvarları, boyaları ama her şeyden önce refakatçinin yatacağı yatağı var. Yemeklerimiz lezzetli, evimizdeki gibi. Yani anlayacağınız, bu ülke nereden nereye geldi bir düşünün.”

"BAYRAĞIMIZA, BİRLİĞİMİZE, DİRLİĞİMİZE UZANAN ELLERİ KIRARIZ"

"Bakın bu ülke daha önce borç batağındaydı ve birileri gidip malum ülkelerden, para kuruluşlarından el-pençe durarak para dilenirlerdi. Peki şimdi... Artık biz borç verir durumdayız. Uzun yıllar birçok alanda dışa bağımlılığımız vardı. Bugün gelinen noktada; kendi İHA'sını, SİHA'sını, savaş gemisini, savaş uçağını, kendi otomobilini, kendi uzay aracını yapan ülke konumuna geldik. Bunların yanında doğalgazımız var artık. Bunlar vizyon işi. Sevda işi. Birileri laf üretir, milletin değerlerini ayaklar altına alır, ülkeyi bölmek isteyenlerle iş tutar, biz ise hizmet üretiriz, değerlerimize sahip çıkarız. Biz, bayrağımızı çiğnetmeyiz, vatanımızı böldürmeyiz. Cumhuriyetimize sahip çıkarız. Bayrağımıza, birliğimize, dirliğimize uzanan elleri kırarız."

 
Anahtar Kelimeler:AK, Parti, Mersin, Milletvekili, Adayı, Ali, Kıratlı, Mersinli, hemşehrilerinin, ,
Kaynak / Editör

 
Yorumlar
*** Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın.

Diğer Gündem Haberleri
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!

AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Hekimler değişim istiyor.. Gürbüz Şen Tabip Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı
Mersin Tabip Odası Başkan Adayı Dr. Gürbüz Şen: “Hekim odaklı bir anlayışla çalışacağız”
MMO Yönetiminde görev değişimi!
MHP Akdeniz İlçe Başkanı Ali Ateş’ten 10 Kasım mesajı
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Diğer Başlıklar

Miniklerden coşkulu 23 Nisan kutlaması
Trafik levhaları açıklamalı paylaşılarak anlamlı bir proje imza atıldı
Nihal Erdem MTAL Müdürü Hakan Ördek: “Ramazan paylaşmaktır”
Minik öğrencilerden 'Dünya Su Günü' etkinliği
Gazetecilik öğrencilerinden fotoğraf sergisi ziyareti
AKDENİZ’DE PARKA “ŞEHİT EREN BÜLBÜL” İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN VE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK İSTEMİYORUM” DİYENLERİN KİRLİ İTTİFAKI SEÇİMLER İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
Ekmekci, muhtarlarla buluştu
Türkiye şampiyonu Kıt, meclis üyesi adayı oldu
Mersin Beşiktaşlılar Derneği'nden gazetecilere ziyaret
Dr. Ali Öz: “Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız”
Hava Durumu ( Mersin )
Bugün
22°°C - 28°°C
Cumartesi
21°°C - 28°°C
Pazar
21°°C - 28°°C
Pazartesi
21°°C - 29°°C
Arşiv Arama
Facebook
Anasayfa
Site Haritası
Sitenize Ekleyin
RSS Kaynağı
Hakkımızda
Reklamlar
Sponsorlar
Sayfalar
Künyemiz
Facebook
Twitter
Bize Ulaşın
Copyright © 2024 - Tüm hakları saklı tutulmaktadır.
Bu sitede yayınlanan tüm resim, materyal ve içeriğin telif hakları tarafımızca saklı olup izinsiz alınıp kullanılamaz.
( Online) 0,98ms